‘Preprosto čokoladna’ – NAROČNINA

6,90 

Granola ima morda res preproste sestavine, vendar je okus bogat. Sladkana je namreč z jabolčnim koncentratom, ki doda granoli poseben svež in harmoničen okus. Granolo ‘Preprosto čokoladna’ priporočamo vsem veganom in ljubiteljem čokoladne granole.

S potrditvijo izbranega intervala naročnine se strinjate, da boste izdelek prejemali enkrat v izbranem obdobju. Pred potekom izbranega obdobja boste prejeli e-mail z možnostjo podaljšanja naročnine ob hkratnem plačilu predračuna. Če ga ne poravnate, se smatra, da naročnino preklicujete. Prvi nakup se obračuna brez dodatnih popustov, za sklenjeno naročnino za obdobje od 2-6 mesecev prejmete 10% popust zvestobe na izdelke, za obdobje 6-12 mesecev 15% popust zvestobe in za obdobje trajanja naročnine za več kot 12 mesecev 20% popust zvestobe na vrednost naročenih izdelkov. Poštnina se obračuna skladno z višino mesečnega naročila (3,9€ za naročila pod vrednostjo 30€ in brezplačna poštnina pri naročilih nad 30€).

Domača granola Fruštek je prva slovenska znamka hrustljavih müslijev, ki jih za vas iz najboljših sestavin pečemo že od leta 2014. Granola je ročno izdelana, brez dodanega sladkorja in sladkana samo s slovenskim medom ali agavinim sirupom. Začnite dan z uravnoteženim in slastnim zajtrkom, ki bo postal vaša najljubša navada! 

Domača granola Fruštek ‘Preprosto čokoladna’ je odlična izbira za vse, ki prisegate na preprosto domačo granolo brez sladkorja in še posebej obožujete domačo granolo s čokolado in cimetom.

Predlog za serviranje: Domačo granolo Fruštek samo prelijte z mlekom, jogurtom ali jo zmešajte v sadni smoothie in polnovreden zajtrk je pripravljen. Ker ne vsebuje dodanega sladkorja in ima visoko vsebnost vlaknin, predstavlja uravnoteženo kombinacijo za zdrav začetek dneva. Privoščite si Fruštek za zajtrk, malico ali večerjo! 

Domača granola Fruštek je lahko tudi izvirno in okusno darilo

Slovensko, domače, ročno izdelano, vegansko, brez laktoze, brez dodanega sladkorja, brez barvil in umetnih arom, visoka vsebnost vlaknin.

Vsebina: 350 g

Sestavine: ovseni kosmiči, jabolčni koncentrat, čokolada 7% (sladkor, kakavova masa 46%, kakavovo maslo, emulgator sončnični lecitin, naravna vanilijeva aroma), olje iz oljčnih tropin, kakav 3%, cimet

Alergeni: ovseni kosmiči

Izdelek lahko vsebuje sledi oreščkov (mandljev, lešnikov, orehov, indijskih oreščkov), sezama, arašidov ali mleka.

Hranilne vrednosti na 100g: energijska vrednost 1694kJ/405 kcal, maščobe 15,2 g, od tega nasičene 3,5 g, ogljikovi hidrati 58,5 g, od tega sladkorji 14,4 g, vlaknine 6,2 g, beljakovine 9,6 g, sol 0 g


Oves in ovseni kosmiči
Ovseni kosmiči so odličen vir prehranskih vlaknin, ki urejajo prebavo in spodbujajo izločanje vode. Zaradi balastnih snovi in nenasičenih maščobnih kislin zmanjšujejo raven holesterola v krvi in tveganje za razvoj bolezni srca in ožilja. Čistijo debelo črevo in s tem zmanjšujejo možnost nastanka raka na debelem črevesju. Ovseni kosmiči so odličen vir kompleksnih ogljikovih hidratov, vsebujejo pa pomembne vitamine in minerale (fosfor, kalij, mangan, selen, folna kislina, vitamin E , vitamini B-kompleksa in železo) ter so najbogatejši vir kalcija med vsemi žiti. Imajo nizek glikemični indeks.
Jabolčni koncentrat
Jabolčni koncentrat je eden najpogosteje uporabljenih sadnih pripravkov za sladkanje živil zaradi svojega naravnega in polnega okusa. Jabolka so bogata z vitamini, predvsem z vitaminom C, E in K. Eno jabolko zagotovi 10-15% dnevne količine potrebnih vlaknin, prevladuje pa pektin, ki pospešuje prebavo. So vir flavonoidov, ki delujejo v telesu kot antioksidanti in razgrajujejo nevarne proste radikale.  
Čokolada
Čokolado pridobivajo iz tropskega drevesa kakovovca. Blagodejne lastnosti kakava in čokolade so poznali že Maji in Azteki. Vsaj polovico kakavovega zrna predstavljajo maščobne kisline, ki ugodno vplivajo na krvožilni sistem z nižanjem holesterola. Kakav je živilo z največjo vsebnostjo antioksidantov, bogat pa je tudi z mnogimi pomembnimi elementi kot so magnezij, kalcij, železo, cink, baker, kalij in mangan. 
Kakav
Vsaj polovico kakavovega zrna predstavljajo maščobne kisline, ki ugodno vplivajo na krvožilni sistem z nižanjem holesterola. Kakav je živilo z največjo vsebnostjo antioksidantov, bogat pa je tudi z mnogimi pomembnimi elementi kot so magnezij, kalcij, železo, cink, baker, kalij in mangan. 
Olje iz oljčnh tropin
Olje pridobljeno iz oljk je najstarejše poznano olje. Velja za zdravega in dietnega, saj je lahko prebavljivo. Vsebuje veliko vitamina E, ki ga človeško telo ne tvori, in pomaga pri njegovi absorpciji. Oljčno olje so že v preteklosti uporabljali za prebavne težave, zaradi pozitivnih učinkov na kožo, lase in nohte pa je pogosta sestavina kozmetičnih pripomočkov.
Cimet
Cimet pridelujejo iz drevesa cimetovca, ki uspeva na Šrilanki. V lubju se nahajajo eterična olja, ki imajo mnoge pozitivne lastnosti: delujejo protivnetno, antibakterijsko in protiglivično, vsebujejo antioksidante in poživljajo prebavo.