• ‘Preprosto ovsena’ (maksi)

    17,90 

    Granola ima morda res preproste sestavine, vendar je okus bogat. Sladkana je namreč z jabolčnim koncentratom, ki doda granoli poseben svež in harmoničen okus. Granolo ‘Preprosto ovsena’ priporočamo vsem veganom in ljubiteljem granole.

     

  • ‘Preprosto čokoladna’ (maksi)

    17,90 

    Granola ima morda res preproste sestavine, vendar je okus bogat. Sladkana je namreč z jabolčnim koncentratom, ki doda granoli poseben svež in harmoničen okus. Granolo ‘Preprosto čokoladna’ priporočamo vsem veganom in ljubiteljem čokoladne granole.

     

  • Maline in chia (maksi)

    18,50 

    Ni boljše kombinacije kot so osvežilne maline, indijski oreščki in chia semena, ki vam polepša še tako turobno jutro. Fruštek maline in chia priporočamo ljubiteljem granole s sadjem in oreščki ter vsem veganom.

  • Hrustljava granola “potica” (maksi)

    17,50 

    POTICO NA ŽLICO! Tradicionalni slovenski okusi malo drugače – hrustljava granola, ki se kar topi v ustih!

    Granola “potica” je odlična izbira za vse, ki obožujete tradicionalno slovensko potico z dobro mero orehov in s sladkimi rozinami. Okus, ki bo razvajal vaše brbončice v dolgih in mrzlih zimskih dnevih, prelit z vročim mlekom ali samostojno kot piškotast hrustljav prigrizek.

  • Hrustljava granola “gibanica” (maksi)

    17,50 

    GIBANICO NA ŽLICO! Tradicionalni slovenski okusi malo drugače – hrustljava granola, ki se kar topi v ustih!

    Granola “gibanica” je klasična kombinacija orehov, maka in jabolk, tako kot pri pravi prekmurski gibanici. Okus, ki bo razvajal vaše brbončice v dolgih in mrzlih zimskih dnevih, prelit z vročim mlekom ali samostojno kot piškotast hrustljav prigrizek.

  • Hrustljava granola “štrudl” (maksi)

    17,50 

    ŠTRUDL NA ŽLICO! Tradicionalni slovenski okusi malo drugače – hrustljava granola, ki se kar topi v ustih!

    Granola “štrudl” je toplo dišeča mešanica jabolk, mandljev in cimeta, namenjena vsem ljubiteljem jabolčnega zavitka. Okus, ki bo razvajal vaše brbončice v dolgih in mrzlih zimskih dnevih, prelit z vročim mlekom ali samostojno kot piškotast hrustljav prigrizek.